2023-04-05 10:00Pressmeddelande

BRA flyger direkt från Ängelholm till Visby i sommar

Direktflyg mellan Ängelholm/Helsingborg och Visby.

BRA förstärker sin position som Sveriges inrikesflygbolag och lanserar idag tre inrikeslinjer med start den 3 juli. En av högsommarlinjerna är den populära direktlinjen mellan Ängelholm och Visby.

Vi är otroligt glada över att återigen erbjuda våra kunder en direktlinje mellan två av Sveriges mest populära sommardestinationer. Efterfrågan på direktlinjen mellan Ängelholm och Visby var stor under förra sommaren och vi ser fram emot att hälsa både nya och återkommande kunder välkomna ombord i sommar igen, säger Martin Erkenborn, Kommersiell chef på BRA.

Direktlinjen mellan Ängelholm och Visby trafikeras två dagar i veckan mellan den 5 juli och 13 augusti. 

Det är mycket glädjande att BRA satsar på en direktlinje mellan Ängelholm Helsingborg Airport och Visby i sommar. Att vi kan erbjuda våra invånare och resenärer en direktlinje till Visby i sommar är mycket trevligt. Linjen öppnar upp för nya möjligheter för besöksnäringen i både vår region och på Gotland. Vi är stolta över det samarbete vi har med BRA och deras fortsatta satsning från vår flygplats, säger Ulf Svensson, tf VD på Ängelholm Helsingborg Airport.

Mellan Ängelholm och Visby flyger BRA med det bränsleeffektiva och mest klimatsmarta regionalflygplanet ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle. 

Ängelholm – Visby
Onsdagar kl 13.35
Söndagar kl 16.50

Visby – Ängelholm
Onsdagar kl 15.10
Söndagar kl 18.30 Om BRA

BRA, Braathens Regional Airlines, är ett svenskt flygbolag, med Stockholm Bromma Airport som huvudflygplats. Målet att nå netto-noll utsläpp år 2030 gör oss till pionjärer inom fossilfritt flyg. Det gör vi bland annat genom att använda marknadens bränsleeffektivaste flygplan, bidra till att 100% bioflygbränsleanvändning certifieras snarast och bli en av de första att ta in elflyg i vår flotta. Vi lutar oss tryggt mot vår historia: - 2009 blev vi första passagerarflygbolag att miljöcertifiera oss - Sedan 2018 erbjuder vi alla våra resenärer att boka flygbiljetter med 100% bioflygbränsle - Under 2022 genomförde vi världens första flygning med 100% biobränsle i båda tankarna Vi är idag Sveriges största inrikesflyg med 25 flyglinjer. BRA ägs av det svenska investmentbolaget Braganza och AMF.


Kontakt

BRA Pressjour
BRA Pressjour