2023-04-05 10:00Pressmeddelande

BRA öppnar två direktlinjer från Visby i sommar

Flyg direkt till och från Visby på Gotland med flygbolaget BRA

BRA förstärker sin position i Visby och lanserar idag två direktlinjer från Visby med flygstart lagom till semestern. Den 5 juli återupptar BRA direkttrafiken mellan Visby och Ängelholm samt mellan Visby och Norrköping. Direktlinjerna kommer trafikeras två dagar i veckan under perioden 5 juli och 13 augusti. Utöver de två högsommarlinjerna erbjuder BRA direktlinjer från Visby till Göteborg samt Malmö året runt samt upp till 8 dagliga avgångar mellan Visby och Stockholm Bromma.

Vi är otroligt glada över att öppna fler direktlinjer från Visby i sommar. Efterfrågan på högsommarlinjerna till och från Visby var stor under förra sommaren och vi ser fram emot att hälsa både nya och återkommande kunder välkomna ombord i sommar igen, säger Martin Erkenborn, Kommersiell chef på BRA.

Direktlinjerna mellan Visby och Ängelholm samt Visby och Norrköping trafikeras 2 dagar i veckan med start onsdag den 5 juli. Utöver dessa två högsommarlinjer flyger BRA från Visby till Stockholm Bromma upp till 8 gånger dagligen under sommaren samt direkt från Visby till Malmö och Göteborg. 

Vi är glada för den satsning på sommarlinjer som BRA nu lanserar och ser fram mot att hälsa nya och gamla besökare välkommen till Gotland och till Visby Airport, säger Gunnar Jonasson flygplatschef på Visby Airport

Till och från Visby flyger BRA med det bränsleeffektiva och mest klimatsmarta regionalflygplanet ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle.  

Visby – Norrköping
Onsdagar kl 18.15
Söndagar kl 14.20

Norrköping – Visby
Onsdagar kl 19.10
Söndagar kl 15.20

Visby – Ängelholm
Onsdagar kl 15.10
Söndagar kl 18.30

Ängelholm – Visby
Onsdagar kl 13.35
Söndagar kl 16.50Om BRA

BRA, Braathens Regional Airlines, är ett svenskt flygbolag, med Stockholm Bromma Airport som huvudflygplats. Målet att nå netto-noll utsläpp år 2030 gör oss till pionjärer inom fossilfritt flyg. Det gör vi bland annat genom att använda marknadens bränsleeffektivaste flygplan, bidra till att 100% bioflygbränsleanvändning certifieras snarast och bli en av de första att ta in elflyg i vår flotta. Vi lutar oss tryggt mot vår historia: - 2009 blev vi första passagerarflygbolag att miljöcertifiera oss - Sedan 2018 erbjuder vi alla våra resenärer att boka flygbiljetter med 100% bioflygbränsle - Under 2022 genomförde vi världens första flygning med 100% biobränsle i båda tankarna Vi är idag Sveriges största inrikesflyg med 25 flyglinjer. BRA ägs av det svenska investmentbolaget Braganza och AMF.


Kontakt

BRA Pressjour
BRA Pressjour