2024-03-14 09:00Pressmeddelande

BRA lanserar direktlinje mellan Norrköping och Visby i sommar

Nya sommarlinjer med start 3 juliDirektlinje mellan Norrköping och Visby i sommar

BRA utökar sitt flygutbud inför sommaren och med det kommer den populära direktlinjen mellan Norrköping och Visby tillbaka. Med två avgångar per vecka erbjuds resenärerna smidiga och bekväma resor mellan de två populära sommardestinationerna under de mest populära semesterveckorna.

Med start den 3 juli och fram till den 11 augusti kommer BRA att trafikera direktlinjen med två avgångar i veckan, onsdagar och söndagar.

Vi är otroligt glada över att återigen erbjuda våra kunder en direktlinje mellan två av Sveriges mest populära semesterregioner. Efterfrågan på direktlinjen mellan Norrköping och Visby var stor under förra sommaren och vi ser fram emot att hälsa både nya och återkommande kunder välkomna ombord i sommar igen, säger Jimmie Bergqvist, Affärsutvecklingschef på BRA.

Den nya linjen mellan Norrköping och Visby är en del av BRA:s fortsatta satsning på att erbjuda ett brett utbud av flygningar till attraktiva destinationer i Sverige. Mellan Norrköping och Visby flyger BRA med det bränsleeffektiva regionalflygplanet ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle.

Vi är glada att BRA även i år erbjuder resor till Visby från Norrköping. Vi vet att det är en uppskattad linje som lockar många resenärer under sommaren, säger Peter Jansson, VD, Norrköping Airport.

Norrköping – Visby
Onsdagar kl 19.10
Söndagar kl 15.20

Visby – Norrköping
Onsdagar kl 18.15
Söndagar kl 14.20Om BRA

BRA är ett svenskt flygbolag med Stockholm Bromma Airport som huvudflygplats. Målet att nå netto-noll utsläpp inrikes år 2030 och utrikes 2045 gör BRA till pionjärer inom fossilfritt flyg.
- 2009 blev BRA det första kommersiella flygbolaget att miljöcertifieras enligt ISO14001
- 2018 började BRA erbjuda flygbiljetter med 100% bioflygbränsle
- 2021 blev BRA det första flygbolaget i världen att ansluta sig till SBTi (Science Based Target Initiative)
- 2022 genomförde BRA världens första kommersiella flygning med 100% bioflygbränsle
- 2023 etablerade BRA ett nytt affärsområde med charterflygningar på uppdrag av flera researrangörer.

BRA är Sveriges största inrikesflyg sett till antal flyglinjer och har Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI. BRA ägs av det svenska investmentbolaget Braganza och AMF.


Kontakt

BRA Pressjour
BRA Pressjour