2024-03-14 09:00Pressmeddelande

BRA lanserar direktlinje mellan Ängelholm och Visby i sommar

Nya sommarlinjer med start 3 juliDirektlinje mellan Ängelholm och Visby i sommar

BRA utökar sitt flygutbud inför sommaren och med det kommer den populära direktlinjen mellan Ängelholm och Visby tillbaka. Med två avgångar per vecka erbjuds resenärerna smidiga och bekväma resor mellan de två populära sommardestinationerna under de mest populära semesterveckorna.

Med start den 3 juli och fram till den 11 augusti kommer BRA att trafikera direktlinjen med två avgångar i veckan, onsdagar och söndagar.

Vi är otroligt glada över att återigen erbjuda våra kunder en direktlinje mellan två av Sveriges mest populära semesterregioner. Efterfrågan på direktlinjen mellan Ängelholm och Visby var stor under förra sommaren och vi ser fram emot att hälsa både nya och återkommande kunder välkomna ombord i sommar igen, säger Jimmie Bergqvist, Affärsutvecklingschef på BRA.

Den nya linjen mellan Ängelholm och Visby är en del av BRA:s fortsatta satsning på att erbjuda ett brett utbud av flygningar till attraktiva destinationer i Sverige. Mellan Ängelholm och Visby flyger BRA med det bränsleeffektiva regionalflygplanet ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle.

Vi är glada över att BRA även denna sommar kommer att erbjuda direktflyg mellan Ängelholm Helsingborg Airport och Visby.  Linjen öppnar upp för en smidigare och enklare resa mellan våra regioner och den är viktig både för affärsmöjligheter och besöksnäringen. Vi ser fram emot att välkomna fler resenärer till oss, säger Ulf Svensson, VD Ängelholm Helsingborg Airport.

Ängelholm – Visby
Onsdagar kl 15.00
Söndagar kl 16.55

Visby – Ängelholm
Onsdagar kl 14.10
Söndagar kl 18.30

 

 

 Om BRA

BRA är ett svenskt flygbolag med Stockholm Bromma Airport som huvudflygplats. Målet att nå netto-noll utsläpp inrikes år 2030 och utrikes 2045 gör BRA till pionjärer inom fossilfritt flyg.
- 2009 blev BRA det första kommersiella flygbolaget att miljöcertifieras enligt ISO14001
- 2018 började BRA erbjuda flygbiljetter med 100% bioflygbränsle
- 2021 blev BRA det första flygbolaget i världen att ansluta sig till SBTi (Science Based Target Initiative)
- 2022 genomförde BRA världens första kommersiella flygning med 100% bioflygbränsle
- 2023 etablerade BRA ett nytt affärsområde med charterflygningar på uppdrag av flera researrangörer.
BRA är Sveriges största inrikesflyg sett till antal flyglinjer och har Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI. BRA ägs av det svenska investmentbolaget Braganza och AMF.


Kontakt

BRA Pressjour
BRA Pressjour